Download PDF

Stvarni problemi

Naša rješenja

Ko smo mi?

Mi smo Lab387 - digitalna labaratorija za web, dizajn i edukaciju koja se vodi iskustvima, znanjima i praksom iz realnog, poslovnog svijeta.

Radimo timski i testiramo svaki problem sve dok ne dođemo do rješenja koje je prilagođeno baš tebi - našem klijentu. 

Ne bavimo se mnogo teorijom jer samo inovativna rješenja za naše klijente donose drugačije i bolje rezultate koji su sigurno prepoznati. 

Ako ti se čini neobičnim i zanimljivim, vjerujemo da si baš ti među onima koji žele da idu naprijed.

Šta radimo?

Naš fokus je na radu sa klijentima koji imaju neobične i izazovne probleme, a čije rješenje vidimo u nekoj vrsti inovativne web stranice ili web aplikacije.

Grafičkim dizajnom rješavamo kreativne probleme bilo da se radi o kompletnom brendingu ili UX/UI dizajnu koji će nam poslužiti da pravimo bolje web stranice. 

Edukacija je nešto što ima našu posebnu pažnju i naša znanja smo nesebično prenijeli na mnogo stvarnih ljudi koji danas zarađuju od weba. Posebno nas raduje Lab387 praksa kroz koju je prošlo preko 20 marljivih i dragih ljudi.

Sa kim radimo?

Volimo različite izazove, a najviše radimo sa klijentima koji su dio našeg tima - angažuju se, dijele svoja iskustva i probleme i zajedno sa nama rade na njihovim rješenjima. 

Znamo da je to jedini način da dobijemo najbolja rješenja. Ne radimo bez detaljne analize i dogovora obje strane, ne radimo bez ugovora i fiskalnih računa, ne radimo besplatno i bez avansa, pa smo na taj način svi sigurni i znamo da će rezultat biti fantastičan - potvrdilo višegodišnje iskustvo. 

Ukoliko razmišljaš slično kao i mi – pregledaj naš portfolio kako bi se uvjerio u našu ekspertizu. Ne sumnjamo da će naredni email/poruka/poziv biti baš od tebe da riješimo i tvoje probleme zajedno.

Klijenti kojima smo riješili probleme

Partneri sa kojima rješavamo probleme

Level Up d.o.o.

Solution Lab  d.o.o.

WEB

Web Design

v+Ȳ ^ub춶Ǥ7bͨ状gWjezg*ږ)(+-z%z1+"צR)鞞֜8%7襊ަ鞒b+&*hu"(hا'h{-jXjX׬X1+iȥسj9jƝޚ(ȣjY覇^)b춶˝j7jJ6j)֥"ޒbjحkk9bءZuzkjxz˩)Zz⑬/in)gky♦n$ע׫zˣס)ڮ(Wz{bbj,ܕ,mB 쥩쥩ܕ,mBib쥩쥩ܕ,mEjYrVױP?rVױ]$^rب)j{)jw%j-{kyԐ/)j{)jw%j-{ky'-Ϯ^rب)j{)jw%j-{ky.'֭{)j{)jw%j-{ky.'YAi.)j{)jw%j-{ky^^J+ji.)j{)jw%j-{ky&jئƭrVױ Zm:b+*'Zۭv&;-q&+)+jhjXvZwyږz,+hj֮Zb(py-q݊

Moja Optika

SEE MORE

ID Interiors+Design

SEE MORE

Kemal Softić

SEE MORE

TehnoElektronik

SEE MORE

Carrer4Me

SEE MORE

Dom Project

SEE MORE

Du Glocier Residence

SEE MORE

FM Inženjering

SEE MORE

Portal Futuro

SEE MORE

Megatti Metals

SEE MORE

Color Clinic Tattoo Studio

SEE MORE

Color Clinic Blog

SEE MORE

Color Clinic Shop

SEE MORE

Ink2Innovation

SEE MORE

Moja Gradnja Build d.o.o

SEE MORE

Vlastimir Mijovć Portal

SEE MORE

Transfer Sarajevo

SEE MORE

Rent a Car Muharemović

SEE MORE

Flexi Rent Rent a Car

SEE MORE

Diamond Group

SEE MORE

Škola nekuvanja

SEE MORE

Guardia Di Pace

SEE MORE

Kupi Naočale Web Shop

SEE MORE

Restoran Gurme Sezam

SEE MORE

Srebrenica Audiobook

SEE MORE

Udruženje Čedomir Domuz

SEE MORE

Igračke4U

SEE MORE

Hrvačkiki klub Željezničar

SEE MORE

Bharosa Nakit

SEE MORE

Heroji dvadesete

SEE MORE

Aranza Apartmani

SEE MORE

Lab387 Blog

SEE MORE

Izgradi Dom

SEE MORE
Download Web Design Pdf Portfolio
Neopisivo je zadovoljstvo raditi sa klijentima kao što je Forster Rohner AG. Preko stotinu godina tradicije u vođenju kompanije i u radu sa vezom i modnom industrijom zaista nas je naučilo mnogo toga i dalo nam krila da riješimo njihov poslovni problem. Za naše klijente smo kreirali do sada neviđenu i modernu 3D web aplikaciju za internu upotrebu prilikom procesa rada na bilo kojem tipu veza za donje rublje.

 Rad na incijalnim fazama projekta trajao je 8 mjeseci gdje smo prošli kroz faze konceptualizacije, dizajna i developmenta te faze testiranja gdje smo zajedno sa klijentom testirali i optimizirali samu 3D web aplikaciju. Za klijente smo opsežno dokumentovali i sam proces rada na aplikaciji, kompletan način korištenja aplikacije te sam kod, kako bismo za ovu inovatinu aplikaciju ostavili prostor za vrlo jednostavne i lagane nadogradnje (200+ stranica A4 teksta + komentari u kodu).

Web Development

)٨z Z+/{jb"(&Jފ6i%7jZeF;h'^c*)ZZ޶)(.7z Zwjؤz'G"v-g蒈ަ鞋67zIbڵi(77z)bn붋'z-jb". Zz&ޝ)jw%j-{ky?֜쥩䢸謥ܕ,mGLrVױ $ZZ^ti'+ͧ{^h7iݒ쥩ܕ,mO쥩ⲖrVױ3$/)jvZy(+-J&n)r(ڲrVױWZڝ"ܕ,mNˊגZzGueF6(+-XrVױZ>)jx&Xhv vxަ^n)ڊצihzb)Ȧjءjb"ny-jb"h7; '{6כi.y/v+izFj7+Z;ܕ,mVO,Zפ)jw%j-{kyЃ7)jxئ8jw?'^fzjW

BBCroatia

i%7+z*ږ+&jz)z+jb"ڙvg*')ަj;ޮ77j6K(7y֧tjGڲЫbh&WmeF6jھXޝޒעrVױ3 ZZZ^t$ZZZ^ti'+rVױbbcroatia.com

Moja Optika CRM

i%7+z*ږ+&jz{^-7-j $8z╨(z{jZ(ة)ݺk7jezڦXiȣjvڍ(+-z+)jw%j-{ky,$%I>#2I$+jk$z7Gv7v)bڊkjb)6Xiȣj,n/zj z,)fz{Zz,k;z+ڞ7njxޒxj8ZZqjhj6ҽ秶+^/.& +种&╨(v)bjxvj)jɨX sjezj)ߢr(ڑ-˝m(ͫ$

Color Clinic Adventsspiel

i%7+z*ږ+&jz)z+jb"j녨n)Z&ȣh*%xMm-أjJvg(+gjb"ޝkjczv謥ܕ,mGLI"Z*m

Build – Aplikacija za otpremnice

i%7+z*ږ+&jz)z+jb"j녨ޙvgi駉ƣyނ)(7y)r(ڍ+z*ڝ(+-z+)jw%j-{ky0Hi'+O$ Zjb )nb"jj z,豪huZkziqkFjx޲wzxkziqhjxjfXunjj#*)fzj[n$jFeF6؞ƚ+huZjb"ڍ管b)jw%j-{ky)jwfk

Admin application

J$*rVױ-쥩魩,zJފƦZZ^tfv)r(ZJ#j7jhzxޝ/iڊf޲ZxZzxjb"޲+z*ڝ^ͫ/zJ+mn)ڦXiȣj,nނ+-"襢 /jxަ^隊V*n靮ozxھXڞ7▉Vjf{8fm֫6jjifz{l(d)jb"kj{"nڒbj& bͫ)j6(ZXiȣj,iۯ)↖zֳjڒjb"!=v`v7zvyh޲ۦ ^ubihb(oi $ਞǧ)ڲjb"nb"hz+k;⍨)Zj-ڙ(+'F(j
admin.lab387.com

Shorty app

(hܩl卪k)jw%j-{kyGjb"쥩jhzxޞڭljZZ^v+iX♯쥩vz,/vg۬+ybJ/jJ#+-ujz&z{$j^*kJ+r)+z*ڶ)+j)8z+-z+ڶ(j؛jJ6")䚈.'czة7vZ+-Kz+-')jw%j-{ky)jwh鞞nZnnz-ͦ)ڶ޲j(֯X ]֯jxڞ&zvz֤ޞgJڶGy(zj))ڲ+&ڋM4mhڙn))r(ڍ)7jvvhjb"ZZ(^vz6(zvXiȣ^x
shorty.lab387.com

Quizy app

*ky-jcjZZ^tڦXiȣ)jyښ(ޞ76ζ蚋bxcjxޕ杢iJ#)ݺk;Κ.zz#zZZ^vJފ쥩ⲖrVױ{)jyޢ ڞ'6ܕ,md,软쥩jڒ$)" zv:kFjvy+ڒ)/8ޚ.zhbؤjJ,jƝޚ֤+سj9נj֤╨(v+bnv(+'Fjxyjڒ)/8ޒڦivbؤjczJ+r)v7n+gz)ߢr(ޡ-ڞ6,ڭ֭fjeަZGZK΋ڝ()hj nb"޲#zvhfv)r((ugjkiȣj)hڞ7ieF;*n駍
quizy.lab387.com

Calculy app

&rr֯6ܕ,mAeF;z{j,iۤjY.hڭ+^zwy۬jxz^rVױzFZZ6ζfGvG{{6קr(ږw(ޞפv /ڦ-jcjv֧:j +z*ڞ7zw聺荩Kj+k6(J+⑩)ޢ ڞ'n#k6kҽ"dVޚ.zhbؤjJ,jƝޚ֤+سj9נj֤╨(v+bnv(+'Fjxyۭ+ڒ)Kj+#yۣzJ&W-jج).jFeަZGv-zw"g%7jֳi֥멢nn))r(ڍ)7jvvhjb"ZZ(^vz6(zvXiȣ^x
calculy.lab387.com

Arte Casa app

i%7+z*ږ+&اjh)u繪eF;6.jܕ,mw)jzkz ^v*iv,ڎvjFڲ֤n+'H޺j z,'Z&7#Kx޺+)jw%j-{ky)j{/ev#Z:iڞ(djנj蝧ibͨ璈vZunZ7ujwbͨ璊xj7ȣjY֛سj9*hu"ͩͪ"ȣjYⱫ-jv +gnjHz ֩)r(ޱkبhzxޚF֬z֣v*Xiȣzh6j((+'K'"geF8
artecasa.co

Bee Creative

i%7&޻7)Vjޞ)jw%j-{kyըz?ڦXiȣקjZ)b7ފk;荺ۭXںvzkjxz╨(zwkjjנjkiȣzJ+(i╬ڍgƩ)Zjh*&)r(,z(+'Fצ "ڦ'kv(ޖ♪/{jb"nZj޶Fjxjb"޾ڂVh,)k6i(jv^iۧ#8
beecreative.ba

MySchool

i%72IhSh$vv)bj"-ثyسj9⭩bܕ,mVO,ZeF;ԞZeF7.zxޙvg Zxzj种-7Fj(h(i.ǯh֩+&'G"v-6jx޵-jr79ڞ6K6h܊6(eyh+9jhb*ڞ)m-fצzfnڒ{j)r(ަ-8 djxںj*kFjƦky֯iƤj%k9⑩& ڽڞ(sjƦzK
myschool.rs

UX/UI Design

U ovoj sekciji pogledaj neke od naših najboljih i najinteresantnijih grafičkih priprema za web stranice i aplikacije – naš UX/UI design. 

Za svaki od njh, uradili smo neku vrstu istraživanja, prilagođavanje inicijalnih ideja tržištu, samo dizajniranje proizvoda, a zatim i finalno uređivanje gledajući širu/globalnu sliku brenda i kompletne web stranice/aplikacije sa njenim konkretnim ciljem.

Logodium UX/UI

Logodium predstavlja jednu od specifičnih web stranica koja je namijenjena predstavljanju i prodaju ličnih logotipa. Sam Logodium je i uvod u nešto veći proizvod kojeg zovemo personalni brand. 
Iz tog razloga, nakon istraživanja konkurencije i samog tržišta, kompletan dizajn je prilagođen mlađoj, modernoj publici (jer vrijeme personalnih brandova tek dolazi). 

UX/UI je rađen unutar Adobe XD alata, pa smo na taj način olakšali i samu izradu web stranice kasnije (imamo vidljive interakcije, dinamiku).

AdminLab UX/UI

Admin aplikacija predstavlja jednu od modernih, neobičnih aplikacija koje spaja i obuhvata različite tipove aplikacija i funkcionalnosti unutar sebe (više o njoj unutar Web Development sekcije). 
Upravo iz tog razloga, dizajn i korisničko iskustvo ove aplikacije moralo je biti dosta jednostavno, lako upravljivo i bez bilo kakvih dodatnih sadržaja. 
Tako Admin koji posjeduje crnu i bijelu verziju, nema nikakvih dodatnih boja (osim na poljima za potvrdu ili odbijanje komande), sve je složeno u vrlo jednostavne pravougaonike (koji i dalje izgledaju moderno), a odmah po ulasku u aplikaciju dočekuju nas aplikacije spojene na njega kako korisnik ne bi morao da ih traži. Iako sadrži robusne funkcionalnosti i za korisnike i za administratore, sve one su vrlo jednostavne 
i lako se dolazi do njih iz glavnog sidebara. UX/UI je rađen unutar Adobe XD alata.

UX/UI je rađen unutar Adobe XD alata.

Shorty UX/UI

Nastavljajući trend Admin aplikacije koja je postavila UX/UI standarde za sve ostale aplikacije, ovaj dizajn smo prenijeli i na Shorty aplikaciju. 

Iako sa jednom dodatnom bojom koja obilježava ovu aplikaciju, i nešto drugačijim logotipom, okruženje korisničkog panela ove aplikacije je prepoznatljivo i prilagođeno UX/UI dizajnu Admin aplikacije. 

Korisnik koji je jednom naučio koristiti sistem Admin aplikacije, nema nikakvih problema da koristi Shorty aplikaciju, što je svakako bio i cilj. 

UX/UI je rađen unutar Adobe XD alata.

Quizy UX/UI

Nastavljajući trend Admin aplikacije koja je postavila UX/UI standarde za sve ostale aplikacije, kao i Shorty aplikaciju koja je prva izašla iz naše kompanije uz Admin, ovaj dizajn smo prenijeli i na Quizy aplikaciju. 

Već poznati design sa jednom dodatnom bojom koja obilježava ovu aplikaciju, i nešto drugačijim logotipom, okruženje korisničkog panela ove aplikacije je prepoznatljivo i prilagođeno UX/UI dizajnu Admin i Shorty aplikacije. 

Korisnik koji je jednom naučio koristiti sistem Admin ili Shorty aplikacije, nema nikakvih problema da koristi Quizy aplikaciju, što je svakako bio i cilj.

 UX/UI je rađen unutar Adobe XD alata.

Calculy UX/UI

Admin aplikacija je postavila UX/UI standarde za sve ostale aplikacije, uz samu Shorty i Quizy aplikaciju, tako da samo odlučili da ovaj tip designa postane naš standard za aplikacije, pa smo ga tako primjenili i na novu, Calculy, aplikaciju. 

Već poznati design sa jednom dodatnom bojom koja obilježava ovu aplikaciju, i nešto drugačijim logotipom, okruženje korisničkog panela ove aplikacije je prepoznatljivo i prilagođeno UX/UI dizajnu Admin, Shorty i Quizy aplikacije. 

Korisnik koji je jednom naučio koristiti sistem Admin, Shorty ili Quizy aplikacije, nema nikakvih problema da koristi Calculy aplikaciju. 

UX/UI je rađen unutar Adobe XD alata.

Lab387 UX/UI

U prvoj verziji (iteraciji) dizajna za našu web stranicu odlučili smo se kreirati moderan, odvažan UX/UI dizajn sa jednostavnim i interaktivnim elementima koji bi predstavili sve ono što mi jesmo, šta i kako radimo te šta nudimo kao rješenja našim klijentima.

Implementirali smo različite sekcije gdje svaka od njih rješava jedan dio “problema” i predstavlja informacije vezane za taj segment, sve do konačne kontakt sekcije. 

Cilj je bio kreirati dizajn koji će predstavljati malo putovanje posjetioca – od upoznavanja nas, preko upoznavanja koje probleme rješavamo, zatim kome smo riješili te probleme i šta možemo ponuditi novom klijentu sve do predstavljanja kontakt informacija za potencijalnu, daljnju saradnju. 

UX/UI je rađen unutar Adobe Illustrator i Adobe XD alata.

Gurme Sezam UX/UI

Za naše klijente, restoran Gurme Sezam, kreirali smo na osnovu postojećih materijala, samog restorana i mini istraživanja vrlo jednostavan i pregledan dizajn za web stranicu. 

Kao što možemo vidjeti, korisnik na glavnoj stranici ima pristup svim bitnim informacijama, kontakt formi kao i mogućnosti narudžbe koja je spojena na korpa.ba sistem. 

Cilj je bio da dizajn bude dosta jednostavan, da informacije dođu u prvi plan, gdje je najvažnije bilo omogućiti pregled ponude i konekciju na sistem za naručivanje. 

UX/UI je rađen unutar Adobe Illustrator alata.

Megatti Metals UX/UI

Za naše klijente sa dugogodišnjom tradicijom, na osnovu postojećih materijala, istraživanja tržišta i razgovora sa njima, kreirali smo dinamičan, kompleksan ali i moderan design. 

Ova web stranica koja sadrži kompleksan sistem od preko 10 slidera ugrađenih jedan u drugi, ipak je jednostavna za korištenje i korisnici se vrlo lagano mogu snaći kroz interakciju mišem, tastaturom ili touch-om na mobilnim uređajima. 

Cilj je bio da za ovako neobičnu kompaniju sa interesantnim poljem zanimanja napravimo neobičnu web stranicu i tu predstavimo sve bitne informacije poput toga šta oni rade, koji su to njihovi klijenti, fotografije radionice te kontakt informacije i slično. 

UX/UI je rađen unutar Adobe Illustrator alata.

Tacco UX/UI

Za naše klijente kreirali smo vrlo jednostavan i moderan UX/UI dizajn za web shop tacco.to. 

Ovaj web shop nažalost nikada nije realiziran, ali ideja specijaliziranog web shopa sa istim takvim dizajnom koji bi uklonio prepreke i nepotrebne informacije sa web stranice nam se odmah pokazao kao vrlo dobar i interesantan.

 Iz toga razloga smo kreirali UX/UI koji upravo uklanja sve nebitne dijelove te u srž web shopa postavlja samo bitne informacije: šta to naši klijenti prodaju i u kojim kategorijama, kako naručiti, platiti i slično. 

Iz istog razloga, da bismo skrenuli pažnju na to šta je važno nismo koristili stvarne fotografije za kategorije već flat design, a gdje bi stvarne fotografije bile sadržane kasnije unutar svakog proizovda. 

UX/UI je rađen unutar Inkscape alata.

Setup and Maintenance

v+Ȳ ^ub춶Ǥ7kzޖ(r)bںZ+jئXnwhޝj%z)czy-q5( jɨ-j۠'kjn$ע׫zˣzס)ڮ)ڍgf;y-q&6&z{-x.b*hujxڦiȥڞ'.k6z)8j"^튶ZZ^t ZZZ^t&)ZZZ^tX{)j{)jw%j-{ky݅)j{)jw%j-{kyH-rVױIȞ7*'>-yb쥩쥩ܕ,m@&j؜RZ쥩쥩ܕ,m@&j؜e$쥩쥩ܕ,mQzj-y+h$쥩쥩ܕ,mH:b+*'ZZZ^t6ixmhjب)j݊

GRAPHICS

Branding

Ovdje možeš pogledati sve projekte na kojima smo radili u oblasti grafičkog dizajna. Naš rad u ovoj oblasti se prvenstveno zasniva na izradi logotipa za potrebe brendinga, gdje imamo različite vrste zahtjeva i potreba. 

Ti zahtjevi i potrebe obuhvataju izradu logotipa “od nule”, zajedno sa drugim brendiranim materijalima, uređivanje već postojećeg logotipa ili pripremu logotipa za štampu - izrada vektorske verzije iz rasterske grafike (slike/fotografije). 

Također, ovdje ćeš vidjeti i podsekciju posvećenu personalnim brendovima, odnosno logotipima za ljude različitih profesija i zanimanja kao logotipe za superheroje - naše mali umjetnički doprinos.

Svi naši logotipi dolaze spremni za korištenje na webu i za print, u svim potrebnim formatima, rezolucijama kao i varijantama kao što su bijela, tamna, inverzna a za korištenje na različitim tipovima podloga.

Logo

Personal Brand Logo

Unutar ove podsekcije možeš pogledati primjere logotipa koji su kreirani unutar našeg novog projekta pod imenom Logodium. Iako je projekat trenutno u pripremi, odvažili smo se kreirati dva nova tipa logotipa i primjere istih kako bismo imali reprezentativne uzorke za našu ponudu. 

Radi se o logotipima za personalne brendove, a koji dolaze u dvije verzije koje klijent može odabrati: logotip sa slovima (ime personalnog brenda) i elementom koji predstavlja posao, cilj ili projekat personalnog brenda te logotip kreiran u kaligrafskoj formi potpisa.
Unutar ove podsekcije možeš pogledati primjere logotipa koji su kreirani unutar našeg novog projekta pod imenom Logodium. Iako je projekat trenutno u pripremi, odvažili smo se kreirati dva nova tipa logotipa i primjere istih kako bismo imali reprezentativne uzorke za našu ponudu. 

Radi se o logotipima za personalne brendove, a koji dolaze u dvije verzije koje klijent može odabrati: logotip sa slovima (ime personalnog brenda) i elementom koji predstavlja posao, cilj ili projekat personalnog brenda te logotip kreiran u kaligrafskoj formi potpisa.

Logo Font-Symbol

Ovaj tip logotipa predstavlja verziju gdje se za personalni brend odabire konkretan font i njegova debljina, te se u zavisnosti od posla, cilja ili projekta personalnog brenda kreira element koji predstavlja sve navedeno, a koji se zatim spaja sa imenom u jednu cjelinu. Na ovaj način dobijamo unikatan, jednostavan i pamtljiv logotip pogodan za bilo koji tip upotrebe jednog personalnog brenda.

Logo Signature

Ovaj tip logotipa predstavlja verziju gdje se za personalni brend, koristeći kaligrafski pristup, odabire tip pisma, njegova debljina i veličina (stil kompletnog logotipa), te se na osnovu samog imena personalnog brenda kreira unikatan i prepoznatljiv logotip. Postoji i opcija ubacivanja manjih elemenata, kao u prethodnoj verziji, unutar logotipa, kao i samog posla, cilja ili projekta kojim se personalni brend bavi u obliku dodatnih riječi ispod ili iznad logotipa.

Superheroes Logo

Ovaj unikatni mini-projekat predstavlja još jedan primjer logotipa kreiranih unutar našeg projekta Logodium, gdje smo iskoristili poznate, fikcionalne superheroje i za njih kreirali logotipe kao da su personalni brend, uzimajući u obzir njihova superherojska imena kao i to šta je njihov glavni cilj, motiv, ponašanje ili dio izgleda (nešto prepoznatljivo). 

Unutar vizuala možete vidjeti primjere obje varijante logotipa: logotipe sa simbolima i logotipe u kaligrafskoj formi potpisa za personalni brend.

Marketing

Unutar ove podsekcije možeš pronaći sve interesantne i zanimljive banere i postere/flayere kao i pripreme za tapete na kojima smo radili, a koji su kreirani za marketinške i oglašivačke svrhe. Svi projekti uključuju unikatan dizajn zajedno sa pisanjem copy-a, a vrlo često i pripremu za printanje istih. Veliki broj klijenata sa kojima smo sarađivali na web stranicama ili logotipima odlučio se upravo da na neki način dodatno promoviše svoj brend ili biznis, a to je uglavnom kroz neki tip banera, postera, flayera.

Banners and flayers

ZZ^tfro)j{zy
ZZ^u &)r(Zǭmޭo
ZZ^䡢rjb"쥩zڝ
ZZ^˥ɪeF6[jwk
ZZ^t޲֝쥩zڝ⦸
ZZ^t Rj'z{Z Vz)
ZZ^%}b{?6肇b6حo
ZZ^nW]쥩͢ ا+dk
ZZ^t8.(ZYZ)
ZZ^uGkx[?Vzo
ZZ^⫊Z? 7
ZZ^ Zv#Zs)jsh(v)i-
ZZ^tZ+ڦ ?>&د)^))
ZZ^tZ+ڦ ?>&د)^))

Banners and flayers

ZZ^u7敧bv/쥩ϕ,ڦ֯zF詣8ͩZ⦸
ZZ^th)jp޲('{6b+^
ZZ^种nZZbͨojYqz"ͫ)|k{
ZZ^ Zv#Zs)js׫6jxzZr(މښ.;y)
ZZ^t:ښ6٢)jsjFͪky-jy)
ZZ^t&}ڻ6>ͫZ^
ZZ^Fex?>ͫZ^
ZZ^hhZ⦷k6jz

EDUCATION

In Class Education

)٨z Z+/yn"(.뢾vxⱩ(:&rVױ.).)jvni۠'jwFj6މ֧j&Fyvfz/v/j-肶ybͨj)*ڞ;Z؞vr(ޑ")蚶%k9⑯q

Link Group

v+쥩ܕ,zh?ޭ"bZ^bZZ^<7zZ)ZbZZ(5O쥩V)'د
v+쥩ܕ,zh?k6g(ǝ%j-{A )jw%j-{I&tدrV{m x)jzhFƿv+
v+쥩ܕ,zhݿޭ"bZ^bZZ^l7 دrV{mtZ%k9⑯q݊
v+쥩ܕ,zhݿ&د.Ɲ%j-{A )jw%j-{[uj+t޲쥩v+쥩ܕ,zb?Zxkkb
v+쥩ܕ,zhݿk6.v+ܕ,m(,ܕ,mn[(u쥩v+쥩ܕ,zb?Zxkkb
v+쥩ܕ,zh?k6.v+ܕ,m(,ܕ,mn[R肶쥩v+쥩ܕ,zb~Zxkkb

Online Education

v+νޚ ^ubhb&쒉jZ(ZZ^Aj$*8ܕ,mn[ ejgnEgjZZ^ACZNjyx?V~抚(޽vƩV'"'`jxޝ/z+Gzjwj v+覷k种h֯7uZ(⑧"nv嚖VZXڞ7֭(si֭jFXb

Link Group

v+쥩ܕ,zh?ޭ"bZ^bZZ^t̒@ ښh٢+-b쥩v+쥩ܕ,zb^t)jzhFƿv+
v+쥩ܕ,zhݿޭ"bZ^bZZ^tZקt i'*' ޖfz{دrV{m)jzhFƿv+
v+쥩ܕ,zhݿޭ"bZ^bZZ^t*+xi'+O+ji쥩v+쥩ܕ,zbm4Z%k9⑯q݊
v+쥩ܕ,zhݿޭ"bZ^bZZ^ti'+O+ji쥩v+쥩ܕ,zbm4Z%k9⑯q݊

Dl Course Development

v+νޚ ^ub(&Jފ6jZޮ.jxZZ^Az'(h)jw%j-{[.Z+쥩ۭҽ".ǯj肶hvhzζZ+jf"7fi.ƬjV6J&^ȣjf7V'"j;j/7亻vyק6"+z*ڞ7z^ȣk6y豫^&ͫ/jKzG")k^/fj[ר^(ږ)ͫ/jKvWr(ͨvz,jk^7Jhj/jXzi֜6zjם֭,u"ͫynzWr(޲觵ڒدv)z֬j#jxޞ8j+7zwv-iؚد-떉^zJ#jnF鞖<ڭmz˩#zz)ޡݣ],ƀ+Zد

Link Group

v+݊%j-{A )jw%j-{kyk{^)Xjب7zZ)ZbZZ])jyvZrV{mWv)jy^ȣ{b
v+݊%j-{A )jw%j-{kyШZ*m> x?دrV{mW{ZjVܕ,zhyZWr(د
v+݊%j-{A )jw%j-{ky)i^Yvhkjب)j݊)jw%j'fެ%w쥩ۥjZZ]쥩zG"݊
v+݊%j-{A )jw%j-{kyyZ*m> x?دrV{mWvZjVܕ,zh}ZWr(د
v+݊%j-{A )jw%j-{ky2IϮ+jitfxدrV{mWxZjVܕ,zhyZWr(د
v+݊%j-{A )jw%j-{ky/<肶)ZbZZ])jyvZrV{mWu)jy^ȣkb
v+݊%j-{A )jw%j-{ky՞m'ɩ +jrZbZZ])jyvlܕ,zh?6v+
v+݊%j-{A )jw%j-{kyӛ-:ם> x"ZbZZ])jyvZrV{mWu)jy^ȣkb
v+݊%j-{A )jw%j-{kynWbl i'*'ZbZZ])jyvZrV{mWu)jy^ȣkb

Other Education

IUS

v+j׭"{^vԞ+ޮȭʇjz(vɨZZ^0@bqbp޽hg[u֥)j{uzr(ޖxVh+jj&jxxȜ(~nˣz-ږ)jw%j'fެ%w}?Zxj*hǤ8/89ڞ6nvjJފt/)r(ޒעrVױ3 )j{)jw%j-{kyВK쥩ⲖrVױ%I쥩z薈"nZ֯j7vjv ^J&݊

Ekonomski fakultet u Sarajevu

v+hI(jKnRxzZ&j7kjX.|߾lܕ,mn[3 i'*' ޖfz{EwZj[?^Ǩ~'"gjejz&肶i(7貇n*7+.轩hrV{mWv)jzhFZxi$ڲ֯j,ڝGJ7KҶ^ج/89ڞ6jx3 eF6謥ܕ,mGLZZZ^t$)jxܕ,mIjr)jvv7ڦkyVjxފb}.׭gⱩb۝z{^/lھ⚶j,-b

Gimnazija Obala

v+j-޹②v7mZko y֬g(bj.guڞ7rVױnx/ZۭJkz;xnuˮX޲rVױ ￲rVױ>ck)j{)jw%j-{kyb΋ZZZ^uzq쥩ⲖrVױr(Zۭ6zxzɨ3bvLuIڍد

Srednja grafička škola Ilidža

v+j-޹⑤yz ~)^"XjkjXky֯jx޽ڞڲrVױnzvk ښ*ڞ7+^Zآy6/jhZ&&(njXvLuIڍnIv)bvk9b֧֩)}(j"ZbzȨgjv+

Other Projects

v+ԞZޱ7hWjاzGu׫zƧx+k7j֧jJ#fv)bjJ#%룺v*"'^fzjXjv8lڊzvjנ(y^('د

Ostali projekti

Information Broadcast Agency

v+ȝ+bpk\j@ʇgiZv)쑨~jدzw"ky-jcjwzljhjFi+i֛ԞZjr(ޭb+&v⒉6'^(''^hgnkjxyjɨ'f面(jxޚרnhnr*ڞ7'^fzjVi.ޑږ桭l0*.rrP'k7c֫[rVױ"wfq-s/>vjv)h)b+&)ڦ%j6XziاJ bFjVz↚)V(]ozxn:v)Z)n/jvizXih蛬Ƣubد

Teatar mladih ArtEffect

v+yZiZv(@}-֯6y֧ފk7j֮ޚɨھ)b+bǠfΆjbv,ڎvبzkۤr(ަG"ky-j+6jޒ)jw%j'fެ%wn轪/ ^jښVڦ++&v"bbrV{mWxZvZkޚ)b)jw%j'fެ%w쥩lͨbh)j׳jڒ֯jv)bu"|ڦVjעxz♩z'趈+ijx޵kۤr(xjF6jglnezvZiإɨv;ר^(ڕ۩r(ަ֯zkzhz,hiإɨXhZwozwj7^j+iإVy("'֠V{6mkj7lد

Razni projekti

amkoshop.ba

Detaljna analiza web stranice sa aspekta dizajna, UX doživljaja, sigurnosti i funkcionalnosti te pisanje izvještaja.

abtransferbh.com

Izrada i integracija web aplikacije za upravljanje rezervacija za transfer putnika.

bikefinder.de

Rad na bazi podataka od 15.000 korisnika i bicikala, konsultovanje pri izradi funkcionalnosti web stranice/aplikacije.

blog.domacin.ba

Kreiranje i uređivanje web stranice, snimanje informativnih video materijala, uređivanje i objava članaka.

igraonicaosmijeh.com

Konsultovanje pri izradu web stranice.

ajnex.com

Konsultovanje pri izradi web stranice.

dijamant.ba

Priprema materijala za web stranicu i osnovni dizajn.

mladimetalac.com

Izrada informativne web stranice o KUD-u.

stromatik.com

Kreiranje i uređivanje web stranice zajedno sa svim tekstualnim, foto i video materijalima.

GlobalGPS BH

Kreiranje web aplikacije za menadžment prijava za radnu praksu unutar kompanije.

elox-bh.com

Izrada web stranice te prilagođavanje i unos materijala sa stare web stranice.

Kontakt

v+Ԓb"vv/ zZj'Z*kz ^u?ڒZ+%jV,o8V޾zg%y֨Vi))-fyzȠvr(nRJ%J-Ǭ'czZ(h*v)hbv+%jwZ${ZثjFyj 'Z(ފk^詢Zbvv'n7ǿ'bn;)jw%j-{)j݊
bs_BABosnian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram