WEB

Download Web Design PDF Portfolio

Web Design

v+Ȳ ^ub춶Ǥ7bͨ状gWjezg*ږ)(+-z%z1+"צR)鞞֜8%7襊ަ鞒b+&*hu"(hا'h{-jXjX׬X1+iȥسj9jƝޚ(ȣjY覇^)b춶˝j7jJ6j)֥"ޒbjحkk9bءZuzkjxz˩)Zz⑬/in)gky♦n$ע׫zˣס)ڮ(Wz{bbj,ܕ,mB 쥩쥩ܕ,mBib쥩쥩ܕ,mEjYrVױP?rVױ]$^rب)j{)jw%j-{kyԐ/)j{)jw%j-{ky'-Ϯ^rب)j{)jw%j-{ky.'֭{)j{)jw%j-{ky.'YAi.)j{)jw%j-{ky^^J+ji.)j{)jw%j-{ky&jئƭrVױ Zm:b+*'Zۭv&;-q&+)+jhjXvZwyږz,+hj֮Zb(py-q݊

Moja Optika

SEE MORE

ID Interiors+Design

SEE MORE

Kemal Softić

SEE MORE

TehnoElektronik

SEE MORE

Carrer4Me

SEE MORE

Dom Project

SEE MORE

Du Glocier Residence

SEE MORE

FM Inženjering

SEE MORE

Portal Futuro

SEE MORE

Megatti Metals

SEE MORE

Color Clinic Tattoo Studio

SEE MORE

Color Clinic Blog

SEE MORE

Color Clinic Shop

SEE MORE

Ink2Innovation

SEE MORE

Moja Gradnja Build d.o.o

SEE MORE

Vlastimir Mijovć Portal

SEE MORE

Transfer Sarajevo

SEE MORE

Rent a Car Muharemović

SEE MORE

Flexi Rent Rent a Car

SEE MORE

Diamond Group

SEE MORE

Škola nekuvanja

SEE MORE

Guardia Di Pace

SEE MORE

Kupi Naočale Web Shop

SEE MORE

Restoran Gurme Sezam

SEE MORE

Srebrenica Audiobook

SEE MORE

Udruženje Čedomir Domuz

SEE MORE

Igračke4U

SEE MORE

Hrvačkiki klub Željezničar

SEE MORE

Bharosa Nakit

SEE MORE

Heroji dvadesete

SEE MORE

Aranza Apartmani

SEE MORE

Lab387 Blog

SEE MORE

Izgradi Dom

SEE MORE
Neopisivo je zadovoljstvo raditi sa klijentima kao što je Forster Rohner AG. Preko stotinu godina tradicije u vođenju kompanije i u radu sa vezom i modnom industrijom zaista nas je naučilo mnogo toga i dalo nam krila da riješimo njihov poslovni problem. Za naše klijente smo kreirali do sada neviđenu i modernu 3D web aplikaciju za internu upotrebu prilikom procesa rada na bilo kojem tipu veza za donje rublje.

Rad na incijalnim fazama projekta trajao je 8 mjeseci gdje smo prošli kroz faze konceptualizacije, dizajna i developmenta te faze testiranja gdje smo zajedno sa klijentom testirali i optimizirali samu 3D web aplikaciju. Za klijente smo opsežno dokumentovali i sam proces rada na aplikaciji, kompletan način korištenja aplikacije te sam kod, kako bismo za ovu inovatinu aplikaciju ostavili prostor za vrlo jednostavne i lagane nadogradnje (200+ stranica A4 teksta + komentari u kodu).
Download Web Development PDF Portfolio

Web Development

)٨z Z+/{jb"(&Jފ6i%7jZeF;h'^c*)ZZ޶)(.7z Zwjؤz'G"v-g蒈ަ鞋67zIbڵi(77z)bn붋'z-jb". Zz&ޝ)jw%j-{ky?֜쥩䢸謥ܕ,mGLrVױ $ZZ^ti'+ͧ{^h7iݒ쥩ܕ,mO쥩ⲖrVױ3$/)jvZy(+-J&n)r(ڲrVױWZڝ"ܕ,mNˊגZzGueF6(+-XrVױZ>)jx&Xhv vxަ^n)ڊצihzb)Ȧjءjb"ny-jb"h7; '{6כi.y/v+izFj7+Z;ܕ,mVO,Zפ)jw%j-{kyЃ7)jxئ8jw?'^fzjW

BBCroatia

i%7+z*ږ+&jz)z+jb"ڙvg*')ަj;ޮ77j6K(7y֧tjGڲЫbh&WmeF6jھXޝޒעrVױ3 ZZZ^t$ZZZ^ti'+rVױbbcroatia.com

Moja Optika CRM

v+jvXz{^bj&׫jxڒدjxy֯jp2J#7)ZJ&(۬x&WmeF6jھXޝޒעrVױ3 ZZZ^t$ZZZ^ti'+rVױ

Color Clinic Adventsspiel

v+jvXz{^bj&׫袞׫jKb{y)r(6Z╪kj6Z+ Xڶ(۝6j v{y)r(ڍڦ7jJ+^ZZ^tt/)j{)jw%j-{kyВK)j{)jw%j-{kyZ*mZZZ^tZ+)jw%j-{ky2I$+jk$z7GXiȣj,n騂خ6ڂ)whJ#7秹j֤jkjcjxޚ.-fjǝyJ#jgj uh-jIحzj z,ejj֤jd)V"隊Zjzb"w zJ+Z ھ'uڦZvw:Xiȣz7yڡڎ,秊8jb"M}bZZ^w4O쥩޵nz*ڞ:& eybwhJ&Mn&j^(Yznkj؃zȠ۬Gbچ/*) ׫n݊

Build – Aplikacija za otpremnice

v+jvXz{^bj&׫袞׫jKb{y)r(6Z鞝fz{hޚxj7+ijxyۭgjb"ޒڒעrVױ3 ZZZ^t$ZZZ^ti'+rVױ

Admin application

v+ԢK)jw%j-{kyo;ZڒǤjXjj,ܕ,m@vhjb"쥩6zv7ڲm)ghf)r(ڙ(.ޡڲ)n٢eF6vޭ"r(Z n鞙j)b^y卩z~)h*kzej֦j7ȦjX؝j/jj{hFƦvgJ+⑦)r(ڊzxr(nM(z+z*ږ+&j z,,ڲjxޞⅪeF6ζ(ijGk6.֩)r(ڑ"3њnczǧj7-j Z(ƚ+ڶ+/ H z{b/f)r(ڙn))r(ڱv碶(ڊ╨(jmxibvد
admin.lab387.com

Shorty app

(hܩl卪k)jw%j-{kyGjb"쥩jhzxޞڭljZZ^v+iX♯쥩vz,/vg۬+ybJ/jJ#+-ujz&z{$j^*kJ+r)+z*ڶ)+j)8z+-z+ڶ(j؛jJ6")䚈.'czة7vZ+-Kz+-')jw%j-{ky)jwh鞞nZnnz-ͦ)ڶ޲j(֯X ]֯jxڞ&zvz֤ޞgJڶGy(zj))ڲ+&ڋM4mhڙn))r(ڍ)7jvvhjb"ZZ(^vz6(zvXiȣ^x
shorty.lab387.com

Quizy app

*ky-jcjZZ^tڦXiȣ)jyښ(ޞ76ζ蚋bxcjxޕ杢iJ#)ݺk;Κ.zz#zZZ^vJފ쥩ⲖrVױ{)jyޢ ڞ'6ܕ,md,软쥩jڒ$)" zv:kFjvy+ڒ)/8ޚ.zhbؤjJ,jƝޚ֤+سj9נj֤╨(v+bnv(+'Fjxyjڒ)/8ޒڦivbؤjczJ+r)v7n+gz)ߢr(ޡ-ڞ6,ڭ֭fjeަZGZK΋ڝ()hj nb"޲#zvhfv)r((ugjkiȣj)hڞ7ieF;*n駍
quizy.lab387.com

Calculy app

&rr֯6ܕ,mAeF;z{j,iۤjY.hڭ+^zwy۬jxz^rVױzFZZ6ζfGvG{{6קr(ږw(ޞפv /ڦ-jcjv֧:j +z*ڞ7zw聺荩Kj+k6(J+⑩)ޢ ڞ'n#k6kҽ"dVޚ.zhbؤjJ,jƝޚ֤+سj9נj֤╨(v+bnv(+'Fjxyۭ+ڒ)Kj+#yۣzJ&W-jج).jFeަZGv-zw"g%7jֳi֥멢nn))r(ڍ)7jvvhjb"ZZ(^vz6(zvXiȣ^x
calculy.lab387.com

Arte Casa app

i%7+z*ږ+&اjh)u繪eF;6.jܕ,mw)jzkz ^v*iv,ڎvjFڲ֤n+'H޺j z,'Z&7#Kx޺+)jw%j-{ky)j{/ev#Z:iڞ(djנj蝧ibͨ璈vZunZ7ujwbͨ璊xj7ȣjY֛سj9*hu"ͩͪ"ȣjYⱫ-jv +gnjHz ֩)r(ޱkبhzxޚF֬z֣v*Xiȣzh6j((+'K'"geF8
artecasa.co

Bee Creative

i%7&޻7)Vjޞ)jw%j-{kyըz?ڦXiȣקjZ)b7ފk;荺ۭXںvzkjxz╨(zwkjjנjkiȣzJ+(i╬ڍgƩ)Zjh*&)r(,z(+'Fצ "ڦ'kv(ޖ♪/{jb"nZj޶Fjxjb"޾ڂVh,)k6i(jv^iۧ#8
beecreative.ba

MySchool

i%72IhSh$vv)bj"-ثyسj9⭩bܕ,mVO,ZeF;ԞZeF7.zxޙvg Zxzj种-7Fj(h(i.ǯh֩+&'G"v-6jx޵-jr79ڞ6K6h܊6(eyh+9jhb*ڞ)m-fצzfnڒ{j)r(ަ-8 djxںj*kFjƦky֯iƤj%k9⑩& ڽڞ(sjƦzK
myschool.rs
Download UX/UI Design PDF Portfolio

UX/UI Design

U ovoj sekciji pogledaj neke od naših najboljih i najinteresantnijih grafičkih priprema za web stranice i aplikacije – naš UX/UI design. 

Za svaki od njh, uradili smo neku vrstu istraživanja, prilagođavanje inicijalnih ideja tržištu, samo dizajniranje proizvoda, a zatim i finalno uređivanje gledajući širu/globalnu sliku brenda i kompletne web stranice/aplikacije sa njenim konkretnim ciljem.

Logodium UX/UI

Logodium predstavlja jednu od specifičnih web stranica koja je namijenjena predstavljanju i prodaju ličnih logotipa. Sam Logodium je i uvod u nešto veći proizvod kojeg zovemo personalni brand. 
Iz tog razloga, nakon istraživanja konkurencije i samog tržišta, kompletan dizajn je prilagođen mlađoj, modernoj publici (jer vrijeme personalnih brandova tek dolazi). 

UX/UI je rađen unutar Adobe XD alata, pa smo na taj način olakšali i samu izradu web stranice kasnije (imamo vidljive interakcije, dinamiku).

AdminLab UX/UI

Admin aplikacija predstavlja jednu od modernih, neobičnih aplikacija koje spaja i obuhvata različite tipove aplikacija i funkcionalnosti unutar sebe (više o njoj unutar Web Development sekcije).
Upravo iz tog razloga, dizajn i korisničko iskustvo ove aplikacije moralo je biti dosta jednostavno, lako upravljivo i bez bilo kakvih dodatnih sadržaja.
Tako Admin koji posjeduje crnu i bijelu verziju, nema nikakvih dodatnih boja (osim na poljima za potvrdu ili odbijanje komande), sve je složeno u vrlo jednostavne pravougaonike (koji i dalje izgledaju moderno), a odmah po ulasku u aplikaciju dočekuju nas aplikacije spojene na njega kako korisnik ne bi morao da ih traži.
Iako sadrži robusne funkcionalnosti i za korisnike i za administratore, sve one su vrlo jednostavne i lako se dolazi do njih iz glavnog sidebara.

UX/UI je rađen unutar Adobe XD alata.

Shorty UX/UI

Nastavljajući trend Admin aplikacije koja je postavila UX/UI standarde za sve ostale aplikacije, ovaj dizajn smo prenijeli i na Shorty aplikaciju. 

Iako sa jednom dodatnom bojom koja obilježava ovu aplikaciju, i nešto drugačijim logotipom, okruženje korisničkog panela ove aplikacije je prepoznatljivo i prilagođeno UX/UI dizajnu Admin aplikacije. 

Korisnik koji je jednom naučio koristiti sistem Admin aplikacije, nema nikakvih problema da koristi Shorty aplikaciju, što je svakako bio i cilj. 

UX/UI je rađen unutar Adobe XD alata.

Quizy UX/UI

Nastavljajući trend Admin aplikacije koja je postavila UX/UI standarde za sve ostale aplikacije, kao i Shorty aplikaciju koja je prva izašla iz naše kompanije uz Admin, ovaj dizajn smo prenijeli i na Quizy aplikaciju. 

Već poznati design sa jednom dodatnom bojom koja obilježava ovu aplikaciju, i nešto drugačijim logotipom, okruženje korisničkog panela ove aplikacije je prepoznatljivo i prilagođeno UX/UI dizajnu Admin i Shorty aplikacije. 

Korisnik koji je jednom naučio koristiti sistem Admin ili Shorty aplikacije, nema nikakvih problema da koristi Quizy aplikaciju, što je svakako bio i cilj.

UX/UI je rađen unutar Adobe XD alata.

Calculy UX/UI

Admin aplikacija je postavila UX/UI standarde za sve ostale aplikacije, uz samu Shorty i Quizy aplikaciju, tako da samo odlučili da ovaj tip designa postane naš standard za aplikacije, pa smo ga tako primjenili i na novu, Calculy, aplikaciju. 

Već poznati design sa jednom dodatnom bojom koja obilježava ovu aplikaciju, i nešto drugačijim logotipom, okruženje korisničkog panela ove aplikacije je prepoznatljivo i prilagođeno UX/UI dizajnu Admin, Shorty i Quizy aplikacije. 

Korisnik koji je jednom naučio koristiti sistem Admin, Shorty ili Quizy aplikacije, nema nikakvih problema da koristi Calculy aplikaciju. 

UX/UI je rađen unutar Adobe XD alata.

Lab387 UX/UI

U prvoj verziji (iteraciji) dizajna za našu web stranicu odlučili smo se kreirati moderan, odvažan UX/UI dizajn sa jednostavnim i interaktivnim elementima koji bi predstavili sve ono što mi jesmo, šta i kako radimo te šta nudimo kao rješenja našim klijentima.

Implementirali smo različite sekcije gdje svaka od njih rješava jedan dio “problema” i predstavlja informacije vezane za taj segment, sve do konačne kontakt sekcije. 

Cilj je bio kreirati dizajn koji će predstavljati malo putovanje posjetioca – od upoznavanja nas, preko upoznavanja koje probleme rješavamo, zatim kome smo riješili te probleme i šta možemo ponuditi novom klijentu sve do predstavljanja kontakt informacija za potencijalnu, daljnju saradnju. 

UX/UI je rađen unutar Adobe Illustrator i Adobe XD alata.

Gurme Sezam UX/UI

Za naše klijente, restoran Gurme Sezam, kreirali smo na osnovu postojećih materijala, samog restorana i mini istraživanja vrlo jednostavan i pregledan dizajn za web stranicu. 

Kao što možemo vidjeti, korisnik na glavnoj stranici ima pristup svim bitnim informacijama, kontakt formi kao i mogućnosti narudžbe koja je spojena na korpa.ba sistem. 

Cilj je bio da dizajn bude dosta jednostavan, da informacije dođu u prvi plan, gdje je najvažnije bilo omogućiti pregled ponude i konekciju na sistem za naručivanje. 

UX/UI je rađen unutar Adobe Illustrator alata.

Megatti Metals UX/UI

Za naše klijente sa dugogodišnjom tradicijom, na osnovu postojećih materijala, istraživanja tržišta i razgovora sa njima, kreirali smo dinamičan, kompleksan ali i moderan design. 

Ova web stranica koja sadrži kompleksan sistem od preko 10 slidera ugrađenih jedan u drugi, ipak je jednostavna za korištenje i korisnici se vrlo lagano mogu snaći kroz interakciju mišem, tastaturom ili touch-om na mobilnim uređajima. 

Cilj je bio da za ovako neobičnu kompaniju sa interesantnim poljem zanimanja napravimo neobičnu web stranicu i tu predstavimo sve bitne informacije poput toga šta oni rade, koji su to njihovi klijenti, fotografije radionice te kontakt informacije i slično. 

UX/UI je rađen unutar Adobe Illustrator alata.

Tacco UX/UI

Za naše klijente kreirali smo vrlo jednostavan i moderan UX/UI dizajn za web shop tacco.to. 

Ovaj web shop nažalost nikada nije realiziran, ali ideja specijaliziranog web shopa sa istim takvim dizajnom koji bi uklonio prepreke i nepotrebne informacije sa web stranice nam se odmah pokazao kao vrlo dobar i interesantan.

Iz toga razloga smo kreirali UX/UI koji upravo uklanja sve nebitne dijelove te u srž web shopa postavlja samo bitne informacije: šta to naši klijenti prodaju i u kojim kategorijama, kako naručiti, platiti i slično. 

Iz istog razloga, da bismo skrenuli pažnju na to šta je važno nismo koristili stvarne fotografije za kategorije već flat design, a gdje bi stvarne fotografije bile sadržane kasnije unutar svakog proizovda. 

UX/UI je rađen unutar Inkscape alata.
Download Setup and Maintenance PDF Portfolio

Setup and Maintenance

v+Ȳ ^ub춶Ǥ7kzޖ(r)bںZ+jئXnwhޝj%z)czy-q5( jɨ-j۠'kjn$ע׫zˣzס)ڮ)ڍgf;y-q&6&z{-x.b*hujxڦiȥڞ'.k6z)8j"^튶ZZ^t ZZZ^t&)ZZZ^tX{)j{)jw%j-{ky݅)j{)jw%j-{kyH-rVױIȞ7*'>-yb쥩쥩ܕ,m@&j؜RZ쥩쥩ܕ,m@&j؜e$쥩쥩ܕ,mQzj-y+h$쥩쥩ܕ,mH:b+*'ZZZ^t6ixmhjب)j݊

Kontakt

v+Ԓb"vv/ zZj'Z*kz ^u?ڒZ+%jV,o8V޾zg%y֨Vi))-fyzȠvr(nRJ%J-Ǭ'czZ(h*v)hbv+%jwZ${ZثjFyj 'Z(ފk^詢Zbvv'n7ǿ'bn;)jw%j-{)j݊
bs_BABosnian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram