POLITIKA POVRATA NOVCA

UVOD

Svi naši klijenti su nam izuzetno važni, stoga smo mi u OD Lab387 (u nastavku “Kompanija”), napravili sljedeću Politiku povrata novca (u nastavku “Polica”) kako bismo Vas obavijestili na koji način funkcionira povrat novca za proizvode i usluge (u nastavku “Dobra”) naručene i plaćene putem naše web stranice https://lab387.com ili neku od web stranica vezanih uz našu glavnu web stranicu ( https://quizy.lab387.com, https://calculy.lab387.com, https://admin.lab387.com, https://shorty.ba, https://lab387.net ) (u nastavku “Stranice”).

DEFINICIJE

Termini "Vi," "Vaš," "Vaša" i "Korisnik" se odnose na entitet/osobu/organizaciju koji/koja koristi naše Stranice.

Kada ova Polica spomene "Mi", "Nas," i "Naš" onda se odnosi na OD Lab387 i njene podružnice.

Ova Polica je određena našim Uslovima korištenja.

Za bilo kakva pitanja u vezi ove Police ili pitanja vezano za dostavu Proizvoda i Usluga, molimo Vas da nas kontaktirate na email adresu policies@lab387.com ili putem kontakt informacija navedenih ispod.

PREGLED

Vi imate pravo, bez davanja konkretnog razloga, zatraži povrat novca i otkazivanje naših Dobara u roku od 14 dana, ukoliko ste kupili Dobra koja se plaćaju samo jednom (Dobra koja nemaju kontinuiranu mjesečnu naknadu) ili ako ste kupili Dobra koja se plaćaju jednom unutar godine dana. Rok od 14 dana započinje od trenutka kada ste naručili Dobro i platili za njega. Pravo za potražnju povrata novca unutar 14 dana, bez davanja konkretnog razloga, ne važi za pravna lica (npr. kompanije, obrte i slično).

U slučaju ukoliko ste kupili Dobra koja se plaća kontinuirano na mjesečnoj osnovi, imate pravo da otkažete pretplatu i dobijete puni iznos novca koji ste platili u roku od 14 dana, samo u prvom mjesecu pretplate. Unutar svakog drugog mjeseca nakon prvog, nije moguće dobiti puni iznos novca i standardno otkazati pretplatu. Ukoliko otkažete pretplatu unutar drugog mjeseca ili bilo koji mjesec nakon toga, Vaša pretplata će ostati aktivna onaj broj dana koji je ostao u trenutnom mjesecu, te će nakon isteka zadnjeg dana Vaša pretplata biti otkazana i nećete više morati plaćati istu.

STANDARDNI POVRATI

Ukoliko želite da zatražite povrat novca i otkazivanje naših Dobara, molimo Vas da kontaktirate našu Podršku putem emaila (email možete pronaći u posljednjoj sekciji) te na taj način započetne proces povrata novca. Podrška će Vam pojasniti proces refundacije i pomoći Vam unutar istog. Molimo Vas da podršku kontaktirate isključivo putem email adrese koju koristite unutar Stranica i putem koje ste napravili kupovinu na početku. Rok za provjeru zahtjeva i slanja povratnog emaila jeste između 24 i 72 sata od trenutka primitka Vaše email poruke.

Kako mi prodajem digitalna Dobra, ne postoje troškove dostave koji je je potrebno platiti, jer ne postoji klasičan povrat Dobara.

Nakon što zaprimimo zahtjev od Vas i provjerimo ga (Vaš email, zahtjev i datum kupovine) povrat novca će biti pokrenut putem iste metode koju ste iskoristili za kupovinu. U zavisnosti od Vaše finansijske institucije, povrati novca mogu trajati i do 14 dana da bi novac bio vraćen nazad. U svim slučajevima zadržavamo pravo da prekinemo povrat novca sve dok se zahtjev ne provjeri.

Ukoliko ne ispoštujete vremenske okvire navedene unutar ove Police, nažalost, nećemo biti u mogućnosti da Vam ponudimo povrat novca.

NEISPRAVNA DOBRA

Kako mi prodajem digitalna Dobra, ne postoji standardni odjeljak vezan za neispravna Dobra. Ukoliko niste zadovoljni sa našim uslugama, imate pravo da tražite povrat novca i otkazivanje pretplate kako to stoji u drugim sekcijama ove Police.

POKLONI I SNIŽENJA

Ukoliko ste dobili neku vrstu poklona od strane Kompanije (kroz nagradnu igru ili kao bonus uz kupovinu drugih Dobara), za takva Dobra nije moguće tražiti povrat novca niti ih vratiti na bilo koji način.

Također, samo za Dobra prodana po redovnim cijenama je moguće zatražiti povrat novca. Nažalost, za Dobra koja su prodana po sniženim cijenama nije moguće tražiti povrat novca. Ova stavka se možda ne odnosi na Vas ukoliko u Vašem okrugu/mjestu življenja postoji zakon koji kaže da ovo nije dozvoljeno te da je moguće tražiti povrat novca i za ova Dobra prodana po sniženim cijenama.

DODATNE INFORMACIJE

Ova polica se prilagođava i dopunjuje sa vremena na vrijeme. O takvim promjenama ćete biti obaviješteni putem naših Stranica gdje će biti okačena nova Politika povrata novca. Iz tih razloga preporučujemo da periodično provjeravate naše Stranice, gdje uvijek možete pronaći zadnju verziju ove Police.

Ova Polica stupa na snagu od datuma navedenog na vrhu ove Police.

Ova Polica se odnosi samo na povrate novca za Dobra prodana od strane naše Kompanije. Ova Polica se ne odnosi na povrate novca za Dobra prodana od strane drugih kompanije ili individua.

Ukoliko imate nekih pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate koristeći informacije ispod.

OD Lab387
Žunovačka bb, 71240,
Hadžići, Bosnia and Herzegovina
policies@lab387.com
+38762140434

bs_BABosnian

Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/www/wwwroot/parketexpert.ba/.htaccess) is not within the allowed path(s): (/www/wwwroot/lab387.com/:/tmp/:/dev/shm/nginx-cache/wp) in /www/wwwroot/lab387.com/wp-includes/functions.php on line 2124